چای اولانگ نوعی از چای است که با فرآوری خاص از گیاه کاملیا سیننسیس به دست میآید. پس از چیدن چای از مزرعه، وارد مرحله اکسیداسیون میشود، مرحله اکسیداسیون اولانگ حدود 2 الی 3 روز طول میکشد. پس از آن وارد مرحله لول کردن و خشک شدن میشود. این چای طعمی مابین چای سیاه و چای سبز دارد. اولانگ به معنی اژدهای سیاه است. برگهای اولانگ سرشار از آنتی اکسیدانها، کلسیم، منیزیم، مس، کاروتن، سلنیم، پتاسیم، اسیدفولیک، نیاسین آمید، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K و ویتامینهای گروه B و ترکیبی از ماتچین و کافئین هستند که با رادیکالهای آزاد مقابله میکند. این چای دارای خواص درمانی و مفید بسیاری است. از جمله این خواص میتوان به بهبود عملکرد ذهنی به دلیل داشتن کافئین موجود در آن، تقویت حافظه، سلامت قلب، سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی بدن و . اشاره کرد.
چای اولانگ تکسو از بهترین نوع آن در بازار است. شما میتوانید تا 3 مرتبه این چای را دم کرده و مجددا استفاده کنید. چای اولانگ در افزایش سوخت و ساز بدن بسیار موثر است و به شکستن ساختار چربیها کمک بسیاری میکند.
درباره این سایت